Restaurant Floris V • Voorstaat 12, Voorschoten • T 071-5618470

online reserveren

Acties

 

Floris V doet ook mee aan verschillende acties of organiseert deze zelf. Hieronder een overzicht van de nu lopende acties.

 

Belangrijk!

Alle acties zijn nooit in combinatie met cadeaukaarten (Bijvoorbeeld RestaurantCadeau, VVV Dinercheques, Hema Giftcards, Momento cards, dinercadeau etc. ). Wij accepteren wel de cadeaubon van Floris V als u van een actie gebruik wilt maken.

 

AH restaurantactie – GRATIS 2E DRIEGANGENMENU - GELDIG T/M 31 JANUARI 2019

Wij doen uiteraard ook dit jaar weer mee met de Albert Heijn restaurant-actie. Heeft u een volle spaarkaart dan kunt u deze bij ons inleveren. De tweede gast eet dan altijd een gratis 3 gangen dagmenu ter waarde van € 40,50. Dit menu kan per dag wisselen en wordt u aan tafel uitgelegd. Uiteraard kunt u altijd aangeven als u iets niet lekker vindt of dat u bepaalde allergieën heeft. Wij zullen dan in overleg een passend gerecht met u bepalen. Het zou helemaal fijn zijn als u bij de reservering al aangeeft dat u iets niet wenst.

Reserveren kan via: ahrestaurantactie.nl – of telefonisch 071 5618470. De beschikbaarheid is op sommige avonden beperkt dus wacht u niet te lang.