Restaurant Floris V • Voorstaat 12, Voorschoten • T 071-5618470

online reserveren

Acties

 

Floris V doet ook mee aan verschillende acties of organiseert deze zelf. Hieronder een overzicht van de nu lopende acties.

 

Belangrijk!

Alle acties zijn nooit in combinatie met cadeaukaarten (Bijvoorbeeld RestaurantCadeau, VVV Dinercheques, Hema Giftcards, Momento cards, dinercadeau etc. ). Wij accepteren wel de cadeaubon van Floris V als u van een actie gebruik wilt maken.

Het Hart van Voorschoten
2e 3-gangen menu gratis

Bij elke besteding van € 10 bij de winkels in Het Hart van Voorschoten in de maanden januari en februari ontvangt u één zegel. Een volle spaarkaart bevat 10 zegels. Bij inlevering hiervan krijgt u bij ons een tweede 3-gangen menu t.w. € 39 gratis. Reserverenbij voorkeur telefonisch o.v.v. Hart van Voorschoten Diner Actie.

Voorwaarden:

  • Maximaal 8 personen per reserveren (4 volle spaarkaarten)
  • Reservering op basis van beschikbaarheid (vrijdag en zaterdag beperkt) - en niet op 14 februari
  • Actie geldt niet in combinatie met ons all-in concept
  • Het dagelijks wisselend specialiteitenmenu wordt aan tafel voorgesteld.
  • Specifieke allergieën, vegetarisch of eventuee dieëten horen wij graag van te voren zodat wij het menu optimaal aan uw wens kunnen aanpassen.
  • Deze actie loopt t/m 31 maart 2017

Reserveren voor de actie Hart van Voorschoten kan telefonisch of per e-mail. NIET via onze reserveringspagina (Couverts of IensSEATme)

AH restaurantactie – GRATIS 2E DRIEGANGENMENU

Wij doen uiteraard ook dit jaar weer mee met de Albert Heijn restaurant-actie. Heeft u een volle spaarkaart dan kunt u deze bij ons inleveren. De tweede gast eet dan altijd een gratis 3-gangen AH-dagmenu ter waarde van € 39,00. Dit menu kan per dag wisselen en wordt u aan tafel uitgelegd. Uiteraard kunt u altijd aangeven als u iets niet lekker vindt of dat u bepaalde allergieën heeft. Wij zullen dan in overleg een passend gerecht met u bepalen. Het zou helemaal fijn zijn als u dit bij de reservering al aangeeft.


Reserveren kan via: ahrestaurantactie.nl – of telefonisch. De beschikbaarheid is op sommige avonden beperkt dus wacht u niet te lang.

JUMBO - Avondjes Uit actie

Levert u bij ons uw vouchers in voor de “JUMBO avondjes uit-actie” dan geniet u altijd van minstens € 10 korting per persoon. Voert u eerst de kortingscodes in om uw reservering definitief te maken. De korting is niet geldig op ons all-in concept.


Reserveren kan via: jumbo.couverts.nl