Amuse diners
Suggesties amuse diner
- Calimaris met tomaten salsa
- Cavaillon meloen met ganda ham
- Spiesje met gamba’s en coquilles
- Soepje van eendenlever
- Gazpacho (koud tomatensoepje)
- Rundercarpaccio
- Salade met kreeft
- Serranoham met witlofscheuten en truffelmayonaise
- Zwezerik met fetucini
- Lauw warme huisgerookte zalmfilet met een schuim van komkommer
- Huisgemaakte ravioli van bospaddenstoelen en truffelsaus
- Langzaam gegaarde kalfslende met een jus van verse kruiden en gepofte sjalotten
- Champagne-citroen spoom
Desserts
- Tuille met aardbeien
- Warme peertje met amandelspijs en kaneelroomijs
- Sorbet van seizoensfruit
- Selectie van kazen
De prijs is € 7,75 per amuse (op locatie gelden afwijkende prijzen)
Wij adviseren u graag bij het maken van een mooie combinatie van gerechten.