Restaurant Floris V • Voorstaat 12, Voorschoten • T 071-5618470

online reserveren

Menusuggesties

 

5 Gangen

 

 

54,50

Tranches van biologische zalmfilet “mi-cuit” met aardappel, zoet-zure komkommer,
een crème van citrus en yuzu-sojamayonaise

 

 

Dubbel getrokken runderbouillon met kruidenflensjes en seizoensgroenten

 

 

Huisgemaakte ravioli gevuld met verse spinazie, ricotta, sinaasappel en vers geschaafde
Parmezaanse kaas met een lichte tomatencrème

 

 

Gebraden kalfshaas met een saus van rode wijn en truffel

 

 

Tarte tatin van ananas met vanille-boerenroomijs

 

 

4 Gangen

 

 

46,50

Vitello tonnato: Rosé gegaarde kalfsmuis met een gegrild stukje tonijn

 

 

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een beurre blanc van basilicum

 

 

Gebraden ossenhaasfilet met een saus van rode wijn en verse kruiden

 

 

Verschillende soorten zomerfruit met een trio van sorbetijs

 

 

3 Gangen

 

 

36,50

Traditionele rundercarpaccio met een truffelcrème, notensla en Parmezaanse kaas

 

 

Gebakken borstfilet van boerderijeend met een saus van sinaasappel, kardemom en karamel

 

 

Crème brûlée van vanille en citrus, verse aardbeien en vanille-boerenroomijs

 

 

 

Indien gewenst kunnen wij bij elk gerecht een passende wijn schenken: 
– 5 gangen wijnarrangement (5 glazen) € 28,75 per persoon

– 4 gangen wijnarrangement (4 glazen) € 23,00 per persoon

– 3 gangen wijnarrangement (3 glazen) € 17,25 per persoon

 

  • De menu's zijn eventueel uit te breiden met een verfrissende spoom of een combinatie van binnen- en buitenlandse kaassoorten (meerprijs resp. € 4,50 en € 9,50).
  • U kunt de gerechten van bovenstaande menu’s verwisselen en naar eigen idee indelen*
  • Vegetarisch en overige wensen horen wij graag minimaal 2 dagen vooraf

 

 

* Dit kan een prijsafwijking tot gevolg hebben