Restaurant Floris V • Voorstaat 12, Voorschoten • T 071-5618470

online reserveren

Stel zelf het menu samen

Heeft u een allergie of voedsel-intolerantie?
Geef dit a.u.b. aan ons door, dan kunnen wij hier rekening mee houden

 

Mid-week-menu: (dinsdag, woensdag en donderdag)

 

Menu

Wijnarrangement

All-in

2 gangen

€ 23,50

€ 11,90

€ 40,50

3 gangen

€ 29,50

€ 17,85

€ 52,50

4 gangen

€ 36,50

€ 23,80

€ 68,50

5 gangen

€ 46,50

€ 29,75

€ 80,00

 

 

Weekend-menu: (vrijdag, zaterdag en zondag)

 

Menu

Wijnarrangement

All-in

2 gangen

€ 29,50

€ 11,90

€ 47,50

3 gangen

€ 36,50

€ 17,85

€ 59,50

4 gangen

€ 44,50

€ 23,80

€ 76,50

5 gangen

€ 56,50

€ 29,75

€ 90,00

rustiek brood met Fleur de Sel Roomboter (€ 4,50 per 2 personen)

 

 

Voorgerechten

  • Salade van Hollandse asperges met licht gerookte zalmfilet, kropsla en een citrus-dressing
  • 3 bereidingen van tonijnfilet
  • Carpaccio van het Hollands weiderund met rucola, oude kaas en een truffel crème
  • Taartje van couscous met gegrilde aubergine en geitenkaas (vega)

 

 

Tussengerechten

  • Crème soepje van asperges met Hollandse garnalen en verse kruiden (kan ook Vega)
  • Gebakken coquilles met een mousseline van pastinaak en kreeftensaus
  • Huisgemaakte ravioli met bospaddenstoelen en truffel (vega)

 

 

Hoofdgerechten

  • Gestoomde kabeljauwfilet met een saus van ras el hanout en gefrituurde langoustines
  • Gebraden kalfshaasfilet met een saus van rode wijn en gekarameliseerde sjalotten
  • Gebakken staartstuk met rode wijnsaus en bundelzwam (+ gebakken eendenlever € 4,50)
  • Romige truffelrisotto met gebakken paddenstoelen, geschaafde truffel en Parmezaanse kaas (vega)

 

 

Side dishes

+ € 4,50 per 2 personen

  • Rozeval aardappelen met zeezout uit de oven
  • Verse steakhouse friet met mayonaise
  • Groente garnituur
  • Frisse salade

 

 

Desserts

  • Mooie selectie van Italiaanse kazen met kletzenbrot en een vijgencompote
  • Crème brûlée met 5 spices, sinaasappel, witte chocolade en kardemom
  • Lambada aardbeien met een hangop van vanille en limoen
  • Huisgemaakte brownie met witte chocolade mousse en cassis-sorbet

 

 

Maak het jezelf makkelijk en kies voor het

All-in concept:

  • 2, 3, 4 of 5 gangen keuze-menu
  • een amuse
  • een mooi wijnarrangement
  • tafelwaters, plat of bruisend
  • brood met gezouten boter
  • 1 side dish naar keuze
  • een kopje koffie of thee met wat zoetigs